Želite predlog za dobar film? Imamo rešenje za Vas!

Pogledajte prvi trailer za Underworld Blood Wars

Najave Filmova
26-10-2016
Nazad dugme135
Pogledajte prvi trailer za Underworld Blood Wars

Kate Beckinsale se vraća, bolja nego ikad, na veliko platno 6. januara 2017. godine, nakon 5 godina pauze. Naredni rat stavlja Selenu u poziciju da se brani od brutalnih napada. Sa svojim samosaveznikom Dejvidom (Teo Džejms) i njegovim ocem Tomasom (Charles Dance), ona mora da prekine večiti rat između Licans i vampira, čak i ako to znači da mora da se žrtvuje.

Ana Foerster režira Underworld: Blood wars. Ona je prethodno režirala epizode ​​televizijske serije Criminal Minds i Outlander i poznata je po svom radu kao snimatelj na epskim hitovima kao što su Dan nezavisnosti, Prekosutra i Misija Bela kuća.

Scenario za Underworld: Blood Wars je napisao Cori Goodman (The Vitch Hunter, Priest) a na osnovu originalno stvorenih likova od strane Kevin Greviouk, Len Viseman i Danni McBride. Lakeshore Entertainment, Tom Rozenberg (The Other Guis, Million Dollar Babi), Gari Lucchesi (Million Dollar Babi, Undervorld), i Richard S. Vright (The Other Guis Undervorld) su producenti kao što je Dejvid Kern (Undervorld: Avakening), zajedno sa Len Viseman (Undervorld Total Recall).

Svideo Vam se tekst?

135 Sviđa mi se tekst! Nazad dugme