Želite predlog za dobar film? Imamo rešenje za Vas!

"100" - Serija koja zaslužuje veću pažnju

Serije
08-04-2017
Nazad dugme17

Nakon nuklearne katastrofe i potpunog opustošenja Zemlje, jedini preživeli nastavljuju život na jednom svemirskom brodu. Oni uspevaju da razviju svoju novu zajednicu, uspostave sopstvena pravila, običaje, zakone i priviknu se na zivot u Svemiru.

Jedini naizgled neresiv problem za njih predstavlja nedostatak namirnica, ali i samog vaduha.

Kako bi preživeli i sačuvali najvažnije članove, odlučuju se na radikalni korak, da sto delikvenata, koji su izdržavali kaznu zatvora na brodu, pošalju nazad na zemlju i na taj način obezbede ili bar produže opstanak ostatku zajednice.

Serija 100

U tom trenutku Zemlja za njih predstavlja poptpunu nepoznanicu. Oni ne znaju ni da li će grupa 100 uopste preživeti samo putovanje, koliki je nivo štetnog radioaktivnog zračenja,a kamoli šta ih čeka na Zemlji.

Članovi grupe 100, Ebi, Belami, Rejven, Marfi i ostali uspevaju da prežive putovanje i tada počinje njihova velika avantura i borba za život na Zemlji.

Oni u početku nailaze na svakodnevne unutrašnje probleme, svađe i napade mađu svojim članovima, ali kada upoznaju prave neprijatelje shvataju da jedino ujedinjeni uz požrtvovanost i stalan oprez mogu da prežive i izbore se sa svim preprekama.

Neverovatan je put članova grupe 100 koji su na početku bili potpuni stranci, a kako serija odmiče postaju toliko bliski i spremni da daji život jedni za druge.

Serija 100

Sama priča je kreativna, neobicna i kako odmiče sve više poseduje izvestan sklad. Prisutna je i određena doza nelogičnosti i preterivanja, ali verovatno je to i posledica izbora ove teme i svega oboga što ona sa sobom nosi.

Serija nije stekla veliku popularnost, barem ne u nasim krajevima, ali s obzirom na inovativnu priču, radnju koja drži pažnju, prilično razvijen i realno prikazane međuljudske odnose smatram da zasluzuje vecu paznju i popularbost. U svakom slucaju pružite joj priliku!

Autor: Ivan Ivetić

Svideo Vam se tekst?

17 Sviđa mi se tekst! Nazad dugme