Želite predlog za dobar film? Imamo rešenje za Vas!

Dobrodošli u serijal Hičkokove Antologije

Najave Filmova
02-10-2016
Nazad dugme18
Dobrodošli u serijal  Hičkokove  Antologije

Maestralni režiser Alfred Hičkok je jednom rekao, "Publika treba da se pati koliko god je to moguće." U to ime, Universal Cable Productions (UCP) je potpisao ugovor sa Alfred Hitchcock Estate kako bi napravili serijal Dobrodošli kod Hičkoka, jedinstveni brend pripovedanja koji je obuhvatio neverovatne priče poput Ptice, Psiho i popularne televizijske serije "Alfred Hitchcock Presents".

UCP će sarađivati na projektu sa Vermilion Entertainment, novoformiranom televizijskom produkcijskom kompanijom čiji je osnivač Cross Creek Pictures, kao i sa nominovanim za Oskara Chrisom Columbusom. Ovo predstavlja prvi projekat Vermilion za televiziju. Columbus,Majkl Barnathan, Timi Thompson i Tod Tompson će biti izvršni producenti zajedno sa porodicom Hičkok . Emi dobitnik nagrade Kejsi Tebo će biti ko-producent.

Dobrodošli kod Hičkoka će se fokusirati na misteriju I kriminal u Hičkokovom stilu. Plan je da se nastavi saradnja sa Hitchcock Estate-om, koji bi napravili seriju koja će zabavljati Hičkokove entuzijaste i izroditi potpuno novu generaciju ljubitelja njegovog dela.

"Dugo nakon njegove smrti, Alfred Hičkok nastavlja da bude jedan od najpoznatijih reditelja i vizionara u svetu."

"Naš deda je uvek sarađivao sa najboljima i najpametnijima koji bi mogli da sprovedu njegovu viziju u delo", rekao je Kejti OKonel-Fiala u ime Hitchcock Trust I MTK Corporation, "Uvereni smo da će nam Universal Cable Productions pomoći da nastavimo očuvanje našeg nasleđa."

Svideo Vam se tekst?

18 Sviđa mi se tekst! Nazad dugme