Želite predlog za dobar film? Imamo rešenje za Vas!

Pišite nam!

Hvala Vam, spešno ste poslali poruku!

Molimo vas popunite sva polja.

Greška pri slanju poruke. Pokušajte ponovo!

O Nama

Dobar Film predstavlja doprinos celokupnoj zajednici ljubitelja filmova na ovim prostorima.

Često želite da pogledate dobar film, ali ne znate koji da "pustite"?
Naš cilj je da na veoma konkretan način pomognemo u takvim situacijama i pružimo veliki broj sjajnih i zanimljivih filmskih predloga.

Ovo smo uspeli da Vam omogućimo pravljenjem bogate baze, koja u sebi sadrzi "Top" filmove iz rezličitih vremenskih perioda kao i raznovrsne filmske žanrove.

Pored toga, vodili smo računa da sajt bude što jednostavniji za upotrebu, a pritom da Vam pruži što više potrebnih informacija.
Da biste došli do dobrog filma, sve što treba da uradite je da kliknete na dugme "Predloži film!" koje se nalazi na naslovnoj strani, dok klikom na glumce ili žanrove odlazite na posebnu stranu gde su izlistani svi filmovi te kategorije ili tog glumca.

Ovo je za nas tek početak, već uveliko radimo na daljem razvoju sajta tako da ćete uskoro moći da komentarišete svaki film i da dajete svoje utiske i preporuke, da napravite svoju listu omiljenih filmova i još mnogo toga.

Ovim putem Vas pozivamo da podržite ovaj naš projekat i da nam pomognete da svakodnevno radimo na unapređenju i dodavanju novih funkcija. Lajkujte našu fb stranicu, napišite nešto lepo o nama i omogućite da vaši prijatelji čuju za nas.
Otvoreni smo za sve ideje, preporuke, sugestije ili ukoliko želite da pomognete naš projekat donacijom ili finansiranjem kontakrijate nas Ovde!

*** Sve preporuke sa sajta se odnose isključivo na gledanje filmova preko domaćih ili stranih servisa za gledanje filmova (npr. Netflix) ili bilo kojim drugim legalnim putem.