Želite predlog za dobar film? Imamo rešenje za Vas!

Krenite na Inferno putovanje

Najave Filmova
05-10-2016
Nazad dugme15
Krenite na Inferno putovanje

Sony Pictures poziva gledaoce da zakorače u ulogu Robert Langdon. U tronedeljnoj trci sa vremenom, fanovi mogu da dešifruju tragove i reše niz kompleksnih i izazovnih zagonetki kreiranih u saradnji sa Denom Braunom u Sony Pictures. Publika će imati šansu da osvoji put u Italiju. Inferno, stiže iz Columbia Pictures i Imagine Entertainment i biće objavljen u bioskopima širom zemlje 28. oktobra.

Svake nedelje, na Inferno-movie.com igrači mogu naći tri nove tematske zagonetke. Pronalaženje tragove skrivenih širom Google proizvoda (Google Maps, Gmail, Google Search, Google Plai, Google Docs, Google Cultural Institute i IouTube), i najpopularnije na svetu društvene platforme, igrači će završiti do tri slagalica svake nedelje i imaće priliku da osvoje nedeljne nagrade kao i glavnu nagradu put u Italiju.

"Den Braun je majstor stvaranja napetih i intelektualnih radnji koje su poznate po preplitanjima umetnosti i istorije, a takođe koristi skrivene kodove i simbole". "Inferno putovanje kroz pakao će voditi navijače kroz mnoge zabavne preokrete dok im se daju šanse da osvoje neke veoma spektakularne nagrade." "Nama je uvek drago da se naši proizvodi koriste na pametan i interesantan način," kaže Aleks Angeledes, direktor za medije i zabavu na Google-u. "Soni Pictures je dao fanovima jedinstven način otkrivanja složenosti ovog filma koji će se dopasti modernim bioskopskim gledaocima."

Robert Langdon (Tom Henks) se budi u bolničkom krevetu, pod sedativima i potpuno dezorijentisan, nesvestan trenutka kada je stigao u Firencu. Ubrzo saznaje da je pogođen u glavu i da ga je od smrti spaslo samo čudo. Sijena Bruks (Felisiti Džons), veoma inteligentna i zgodna mlada doktorka, čini sve kako bi profesoru simbologije pomogla da izmakne iz kandži Konzorcijuma - moćne organizacije koja ga besomučno goni kroz tri evropska grada.

Treći film u franšizi koji je krenuo sa Da Vinčijevim kodom 2006. godine, koji je doneo zaradu od 758 miliona dolara, a nastavio sa Anđeli i Demoni 2009 godine. , Inferno je sklop neverovatnih glumaca na čelu sa Tomom Hanksom kao Langdonom, Feliciti Jones kao Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan kao Harri Sims, Omar Si kao Christoph Bruder, Sidse Babett Knudsen kao Dr. Elizabeth Sinskei, na čelu Svetske zdravstvene organizacije, i Ben Foster kao glavni negativac u filmu.

Svideo Vam se tekst?

15 Sviđa mi se tekst! Nazad dugme